Slagboom privé

Slagboom voor particulieren

Uw terrein beschermd tegen onbevoegden

Slagbomen zorgen voor een effectieve toegangscontrole. Dit betekent dat alleen mensen met de juiste toestemming, bijvoorbeeld bewoners het terrein kunnen betreden.

Het is belangrijk te onthouden dat hoewel slagbomen een nuttig hulpmiddel zijn voor beveiliging en toegangscontrole, ze nog effectiever kunnen zijn als ze deel uitmaken van een uitgebreider beveiligingssysteem, inclusief zaken zoals beveiligingscamera’s en alarmen.

”Door mijn laatste ervaring heeft de medewerker zeker een positief beeld achter gelaten.. Met alle rust, aandacht en deskundigheid t probleem opgelost.”

Monique Utrecht

“In vergelijking tot andere leveranciers komt Lagarde, in deze drukke tijden, zijn afspraken na en houdt het serviceniveau op peil” 

Marjolein, Zorggroep Noorderboog

Een slagboom op privé terrein

Slagbomen kunnen helpen de privacy van de bewoners te waarborgen door ongewenste gasten of nieuwsgierige blikken te weren.

Als uw privéterrein bijvoorbeeld waardevolle voertuigen, machines of andere goederen bevat, kan een slagboom een extra barrière vormen tegen diefstal.

Over het algemeen helpt een slagboom om de controle en veiligheid van uw privéterrein te verbeteren. Het is echter belangrijk om te onthouden dat, afhankelijk van de grootte en complexiteit van uw terrein, u mogelijk ook andere beveiligingsmaatregelen moet overwegen, zoals beveiligingscamera’s of alarmsystemen.

kentekencamera

Slagboom kopen

Heeft u interesse om een slagboom te kopen, maar wilt u vooraf een indicatie wat een slagboom voor u kost? Dan kunt u onderstaande calculator gebruiken. Volg eenvoudig alle stappen, en nadat u alles hebt ingevuld, ontvangt u een indicatie voor uw nieuwe slagboom.

kentekencamera

Een goed gevoel staat bij Lagarde Groep op één.
Vul het onderstaand contactformulier in en ondervindt wat wij voor u kunnen betekenen!

Contact

Adres

Mercuriusweg 45
3771 NC Barneveld

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Ontvang vrijblijvende offerte

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1.000+ klanten gingen u voor