Recreatie

Slagboom voor uw vakantiepark

Uw terrein beschermd door een barrière

Een terrein dat beschermd wordt door een barrière, zoals een slagboom, geniet van meerdere voordelen op het gebied van veiligheid en beheer. Het eerste en meest duidelijke voordeel is de verhoogde beveiliging.

De fysieke aanwezigheid van een slagboom helpt om ongeautoriseerde toegang te voorkomen, en draagt bij aan de bescherming van mensen, voertuigen en gebouwen op het terrein.

”Door mijn laatste ervaring heeft de medewerker zeker een positief beeld achter gelaten.. Met alle rust, aandacht en deskundigheid t probleem opgelost.”

Monique Utrecht

“In vergelijking tot andere leveranciers komt Lagarde, in deze drukke tijden, zijn afspraken na en houdt het serviceniveau op peil” 

Marjolein, Zorggroep Noorderboog

Waarom een slagboom? 

Verhoog de waarde van het park

Het hebben van een slagboom kan het algemene gevoel van veiligheid en exclusiviteit verhogen, wat kan bijdragen aan de algehele aantrekkelijkheid en waarde van het vakantiepark voor potentiële bezoekers.

Veilig

Een slagboom kan helpen bij het beheren van de toegang tot het park, zodat alleen geautoriseerde voertuigen het terrein kunnen betreden. Dit kan helpen om ongewenste bezoekers, zoals dieven of vandalen, te weren.

Verkeersbeheer

Slagbomen kunnen ook helpen bij het reguleren van de verkeersstroom in en uit het park, vooral tijdens piekuren. Dit kan helpen bij het voorkomen van een verkeersopstopping en het verbeteren van de algehele verkeersveiligheid op het terrein.

Registratie van bezoekers

Met de juiste technologie (zoals nummerplaatherkenning) kan een slagboom ook helpen bij het bijhouden van welke voertuigen het park binnenkomen en verlaten. Dit kan nuttig zijn voor administratieve doeleinden, zoals het bijhouden van de bezettingsgraad of het factureren van parkeerkosten.

Naleving van regels

Slagbomen kunnen helpen bij het handhaven van de regels van het park, zoals het beperken van de toegang tijdens bepaalde uren of het verbieden van bepaalde soorten voertuigen.

kentekencamera

Slagboom kopen

Heeft u interesse om een slagboom te kopen, maar wilt u vooraf een indicatie wat een slagboom voor u kost? Dan kunt u onderstaande calculator gebruiken. Volg eenvoudig alle stappen, en nadat u alles hebt ingevuld, ontvangt u een indicatie voor uw nieuwe slagboom.

Robust-line-slagboom

Een goed gevoel staat bij Lagarde Groep op één.
Vul het onderstaand contactformulier in en ondervindt wat wij voor u kunnen betekenen!

Contact

Adres

Mercuriusweg 45
3771 NC Barneveld

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Ontvang vrijblijvende offerte

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1.000+ klanten gingen u voor