Slagboom VvE

Slagboom voor uw appartementencomplex

Scherm uw terrein af

Een slagboom zorgt voor een gecontroleerde toegang tot parkeerplaatsen. Enkel geautoriseerde voertuigen, vaak herkend door een ticket systeem of een digitale scanner, hebben toegang. Dit vermindert de kans op ongeautoriseerde voertuigen of personen die de parkeerplaats betreden, waardoor de veiligheid van de voertuigen wordt gewaarborgd.

Daarnaast helpt een slagboom ook bij het reguleren van het verkeer. Door de in- en uitgang te regelen, kunnen verkeersopstoppingen en -ongelukken op de parkeerplaats worden voorkomen.

Bovendien biedt het systeem een overzicht van het aantal beschikbare parkeerplaatsen, wat bijdraagt aan een efficiënte benutting van de parkeerruimte.

Kortom, een slagboom draagt aanzienlijk bij aan veilig en georganiseerd parkeren, en zorgt voor een betere ervaring voor alle gebruikers van de parkeerplaats.

“Bijzonder fijne ervaring met verkoop, monteurs en service en ze zijn zeker klantvriendelijk. Er wordt meegedacht en er is altijd een oplossing voorhanden.”

De Lasenberg VSO, Soest

“Dit is voor de eerste keer dat ik te maken heb met jullie bedrijven ben zeer tevreden over wat de monteur heeft gedaan. Heb nog gevraagd voor een onderhoudscontract maar dat zie ik wel tegemoet.”

Ton vd Heiden, Leusden

Slagboomsysteem appartementencomplex 

Het beveiligen van een appartementencomplex vereist een uitgebreid toegangscontrolesysteem, en een slagboom is een belangrijk onderdeel daarvan.

Met behulp van een slagboom kan de VvE de toegang tot het parkeerterrein controleren.                          Alleen bewoners, hun gasten of geregistreerde bezoekers hebben het recht om het parkeerterrein op te rijden. Dit kan worden gerealiseerd door middel van een systeem met pasjes, tokens of zelfs nummerplaatherkenning.

Het gebruik van een slagboom helpt niet alleen om onbevoegde voertuigen te weren, maar draagt ook bij aan de veiligheid van de bewoners en hun voertuigen. Het vermindert het risico van diefstal en vandalisme, omdat het parkeerterrein niet vrij toegankelijk is voor iedereen.

kentekencamera

Slagboom kopen

Heeft u interesse om een slagboom te kopen, maar wilt u vooraf een indicatie wat een slagboom voor u kost? Dan kunt u onderstaande calculator gebruiken. Volg eenvoudig alle stappen, en nadat u alles hebt ingevuld, ontvangt u een indicatie voor uw nieuwe slagboom.

Smartline slagboom

Een goed gevoel staat bij Lagarde Groep op één.
Vul het onderstaand contactformulier in en ondervindt wat wij voor u kunnen betekenen!

Contact

Adres

Mercuriusweg 45
3771 NC Barneveld

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Ontvang vrijblijvende offerte

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1.000+ klanten gingen u voor