Lagarde Groep

Uw Slagboomspecialist

Lagarde Groep is dé adviseur-uitvoerder voor (elektro)mechanische beveiliging van gebouwen. We bieden onze klanten veilige oplossingen die honderd procent bij hen passen. Onze specialisten zijn in staat om zich in te leven in de situatie van de opdrachtgever en in zijn doen en laten. Lagarde groep heeft deskundigheid, servicegerichtheid en integriteit hoog in het vaandel staan. Onze slogan luidt dan ook: Altijd en overal!

Kernactiviteiten

Kernactiviteit van Lagarde Groep is de levering en montage van bouwkundige en elektromechanische beveiliging. Onze belangrijkste productgroepen zijn: terreinbeveiliging, bouwkundige beveiliging en toegangscontrole.

Lagarde Groep staat bekend om haar flexibiliteit, deskundige montage en afwerking. Onze mensen zijn zich bewust van hun houding en gedrag richting uw relaties.

Certificering

Logo CCV

Altijd actueel beveiligd

Lagarde Groep werkt altijd conform de meest actuele normen van verzekeraars. Welke norm voor u geldt, hangt af van het inbraakrisico en de zogenoemde attractieve waarde van uw object. Lagarde Groep adviseert niet alleen, maar neemt ook montage, service en onderhoud voor haar rekening.

Nieuwbouw / bestaande bouw

Of er nu sprake is van nieuwbouw of bestaande bouw, het is belangrijk om al vanaf (concept) tekening te bepalen welke maatregelen u moet nemen. Lagarde Groep ondersteunt u hierin en houdt met bouwkundig beveiligen rekening met alle vereiste NEN normen zoals, NEN-EN 179, NEN-EN 1125 van nood en paniekuitgangen, maar ook EN 13637 en EN 13633.

“Lagarde Groep heeft deskundigheid, servicegerichtheid en integriteit hoog in het vaandel staan. Onze slogan luidt dan ook: Altijd en overal!”

Advies

Hoe trekt u de deur achter u dicht? Praat er eens over met de beveiliging experts van Lagarde Groep. Samen met u kijken ze naar uw pand, de risico’s, het aantal en het type gebruikers, de gewenste levensduur van veiligheidsoplossingen en het klimaat. Op basis hiervan ontstaat een compleet advies waarbij doelmatigheid, kwaliteit en het grootst mogelijke bedieningsgemak centraal staan. Advies dus dat zich onmiddellijk uitbetaalt.

Contact

Adres

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Ontvang vrijblijvende offerte

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.