Randapparatuur voor slagbomen

Lagarde Groep levert de nodige randapparatuur voor slagbomen. Onze specialisten beoordelen de situatie en bieden daarbij de juiste oplossing aan.

Verkeerslichten

Verkeerslichten en verkeerslichtregelingen worden vaak in combinatie met slagbomen toegepast. Als slagboomspecialist zijn wij in staat om u ook hierin op de juiste wijze te adviseren. Verkeerslichten kunnen in diverse uitvoeringen geleverd worden. Met de nieuwste technieken is het mogelijk om LED verkeerslichten aan te bieden.

Uiteraard dienen verkeerslichten op een juiste wijze aangestuurd te worden. Wij bieden daarvoor een slimme verkeerslichtbesturing. Deze is noodzakelijk om het verkeer op de juiste wijze te dirigeren.

kentekencamera

Detectielussen

Wilt u bij uw slagboominstallatie direct voertuigen kunnen detecteren? Een detectielus van Lagarde Groep biedt uitkomst. Of het nu gaat om asfalt, betonnen vloeren of klinkerbestrating.

Detectielussen worden via lusversterkers direct aangesloten op de besturingen van slagbomen. Als slagboomspecialist adviseren wij u de juiste oplossing.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Wij informeren u graag vrijblijvend.

Contact

Adres

Mercuriusweg 45
3771 NC Barneveld

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Ontvang vrijblijvende offerte

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1.000+ klanten gingen u voor