Slagboom met kentekenherkenning

Houd onbevoegde bezoekers buiten de deur

Slagboom met kentekenherkenning

Uw bedrijfsterrein afschermen met een slagboom is een prima manier om het terrein ontoegankelijk te maken voor onbevoegden. Zo voorkomt u dat niet-medewerkers of bezoekers van bedrijven in de buurt er hun auto parkeren zodat er voor uzelf geen plaats meer is. Daarnaast voorkomt u dat onbevoegden op uw terrein komen. Een slagboom met kentekenherkenning is een ideaal systeem. Alleen voertuigen met geregistreerde kentekens krijgen toegang, voor alle andere voertuigen blijven de slagbomen dicht.

Wanneer u een slagboom met kentekenherkenning laat plaatsen hoeft u niet steeds voor medewerkers of relaties die uw bedrijf regelmatig bezoeken de slagboom te openen. Deze gaat namelijk automatisch open als de lezer een vertrouwd kenteken herkent. Voor alle andere voertuigen blijft de slagboom gesloten. Natuurlijk kunt u ook een intercomsysteem aanbrengen en een afstandsbediening zodat u ook voor bezoekers met een onbekend kenteken de slagboom kunt openen. Zo vergroot u de veiligheid en voorkomt u eenvoudig dat een onbevoegde met een auto op uw terrein komt.

Naast een slagboom met kentekenherkenning kunt u ook kiezen voor een slagboom met afstandbediening. Zodra u bij het parkeerterrein komt aanrijden, drukt u op afstandbediening en de slagboom gaat open. 

Is een slagboom met kentekenherkenning iets voor uw bedrijf?

Wanneer u overweegt om op uw bedrijfsterrein een slagboom met kentekenherkenning te laten plaatsen, neem dan gerust contact op met Lagarde Groep. Wij kunnen u hierover deskundig adviseren en komen indien gewenst graag bij u langs. Maak een afspraak via onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in.

Contact

Adres

Mercuriusweg 45
3771 NC Barneveld

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Ontvang vrijblijvende offerte

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1.000+ klanten gingen u voor