Automatische Slagboom

Automatische slagboom voor iedere situatie

Wanneer u een bedrijf heeft met eigen terrein dan wilt u er natuurlijk voor zorgen dat niet zomaar iedereen toegang heeft tot uw terrein. U wilt geen wildparkeerders op uw terrein en het ook inbrekers zo lastig mogelijk maken. Dit doet u onder andere door uw terrein af te schermen met een automatische slagboominstallatie. U kunt deze zodanig instellen dat hij direct opent zodra er een auto nadert. Hiermee voorkomt u geen ongewenste bezoekers, maar het kan wel klantvriendelijk  zijn voor overdag, als er medewerkers bij uw bedrijf aanwezig zijn. U kunt de slagboom zo instellen dat hij nadat het bedrijf is gesloten na de werkdag, niet meer open gaat. Handig om uw parkeerterrein mee af te sluiten!

Slagboom installatie

“Bijzonder fijne ervaring met verkoop, monteurs en service en ze zijn zeker klantvriendelijk. Er wordt meegedacht en er is altijd een oplossing voorhanden.”

De Lasenberg VSO, Soest

“Bijzonder fijne ervaring met verkoop, monteurs en service en ze zijn zeker klantvriendelijk. Er wordt meegedacht en er is altijd een oplossing voorhanden.”

De Lasenberg VSO, Soest

Slagboom plaatsen

Het plaatsen van een slagboom kan erbij helpen om een inbraak te voorkomen bij uw bedrijf. Een inbreker wil het liefst zo min mogelijk werk hebben om bij een bedrijf binnen te komen. Een slagboom rammen of door slijpen zal hij liefst willen voorkomen. Naast het feit dat het veel herrie maakt, kost het ook veel tijd. Hou er wel rekening mee dat een slagboom een inbraak niet kan voorkomen. Om inbraak daadwerkelijk te voorkomen kunt u het beste kiezen voor beveiliging met een inbraakalarm en/of rampalen voor uw bedrijfspand.

Slagboominstallatie

Lagarde Groep biedt een complete keuze aan automatische slagbomen. Deze keuze is onder te verdelen in:

  • Lengte slagboomarm: van 2 meter tot en met 10 meter
  • Design: smart of robuust uiterlijk
  • Hoge sluit- en opensnelheid
  • Energiezuinigheid

Afhankelijk van de toepassing zijn wij in staat de slagboominstallaties te integreren met bijvoorbeeld kentekencamera’s, lange afstandlezers, kaartlezers, intercomsystemen, gsm-modules enz. 

Smartline slagbomen in meerdere lengtes beschikbaar

Gratis advies over uw situatie? Afhankelijk van de kenmerken van uw terrein en de intensiteit van het gebruik van een slagboom, maken wij een passend voorstel op maat.

Smartline slagbomen

Smartline pro slagbomen voor professioneel gebruik

Complete range slagbomen met het oog op allround functionaliteiten en een modern en onderscheidend design. De smartline slagbomen zijn geschikt voor intensief gebruik. Denk hierbij aan veelvuldig gebruik en intensieve verkeersstromen zoals bij bedrijfsterreinen, havens, vakantieparken of parkeergarages. Dit type slagboom is te verkrijgen tot een slagboom armlengte van 10 meter en is bovendien zeer energiezuinig.

Heavy Duty slagbomen

De Heavy duty slagbomen zijn geschikt voor gemiddeld gebruik. Uitermate geschikt om toe te passen bij vakantieparken en parkeerterreinen bij Vve’s. De maximale slagboomarmlengte is 8 meter. Het design is eigentijds en robuust

Robust line slagboom

Slagboom met kentekenherkenning

Smartline pro slagbomen voor professioneel gebruik

Uw bedrijfsterrein afsluiten met een slagboom is een goede manier om uw terrein af te sluiten van ongewenste bezoekers. Met een slagboom met kentekenherkenning voorkomt u dat er voor uw medewerkers geen ruimte meer is om te parkeren. 

Het systeem zorgt ervoor dat de slagboom alleen automatisch open gaat als er een voertuig met een geregistreerd kenteken voor de slagboom staat.

Gratis Checklist Slagbomen

Er komt heel wat kijken bij het kiezen van de juiste slagboom. Wij geven u 8 gratis tips in onze Checklist Slagbomen.

Contact

Adres

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Ontvang vrijblijvende offerte

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.