Automatische Slagboom

Automatische slagboom voor iedere situatie

Slagboom plaatsen

Wanneer u een bedrijf heeft met eigen terrein dan wilt u er natuurlijk voor zorgen dat niet zomaar iedereen toegang heeft tot uw terrein. U wilt geen wildparkeerders op uw terrein en het ook inbrekers zo lastig mogelijk maken. Dit doet u onder andere door uw terrein af te schermen met een automatische slagboominstallatie. U kunt deze zodanig instellen dat hij direct opent zodra er een auto nadert.

U kunt de slagboom zo instellen dat hij nadat het bedrijf is gesloten na de werkdag, niet meer open gaat. Handig om uw parkeerterrein mee af te sluiten!

“Bijzonder fijne ervaring met verkoop, monteurs en service en ze zijn zeker klantvriendelijk. Er wordt meegedacht en er is altijd een oplossing voorhanden.”

De Lasenberg VSO, Soest

“Bijzonder fijne ervaring met verkoop, monteurs en service en ze zijn zeker klantvriendelijk. Er wordt meegedacht en er is altijd een oplossing voorhanden.”

De Lasenberg VSO, Soest

Slagboominstallatie

Lagarde Groep biedt een complete keuze aan automatische slagbomen. Deze keuze is onder te verdelen in:

  • Lengte slagboomarm: van 2 meter tot en met 10 meter
  • Design: smart of robuust uiterlijk
  • Hoge sluit- en opensnelheid
  • Energiezuinigheid

Afhankelijk van de toepassing zijn wij in staat de slagboominstallaties te integreren met bijvoorbeeld kentekencamera’s, lange afstandlezers, kaartlezers, intercomsystemen, gsm-modules enz. 

Smartline slagbomen in meerdere lengtes beschikbaar

Gratis advies over uw situatie? Afhankelijk van de kenmerken van uw terrein en de intensiteit van het gebruik van een slagboom, maken wij een passend voorstel op maat.

Smartline slagbomen

Smartline pro slagbomen voor professioneel gebruik

Complete range slagbomen met het oog op allround functionaliteiten en een modern en onderscheidend design. De smartline slagbomen zijn geschikt voor intensief gebruik. Denk hierbij aan veelvuldig gebruik en intensieve verkeersstromen zoals bij bedrijfsterreinen, havens, vakantieparken of parkeergarages. Dit type slagboom is te verkrijgen tot een slagboom armlengte van 10 meter en is bovendien zeer energiezuinig.

Heavy Duty slagbomen

De Heavy duty slagbomen zijn geschikt voor gemiddeld gebruik. Uitermate geschikt om toe te passen bij vakantieparken en parkeerterreinen bij Vve’s. De maximale slagboomarmlengte is 8 meter. Het design is eigentijds en robuust

Robust line slagboom

Slagboom met kentekenherkenning

Smartline pro slagbomen voor professioneel gebruik

Met een slagboom met kentekenherkenning voorkomt u dat er voor uw medewerkers geen ruimte meer is om te parkeren. Ongewenste bezoekers blijven buiten de deur.

Het systeem zorgt ervoor dat de slagboom alleen automatisch open gaat als er een voertuig met een geregistreerd kenteken voor de slagboom staat.

Wat klanten over Lagarde Groep zeggen

“Lagarde heeft op veel onderdelen kennis in huis en kan onze organisatie goed onderhouden en adviseren.”

Arno, De Schutse

 

“Lagarde is al jarenlang een stabiele partner mbt onze (brand)veiligheid op diverse locaties. Erg plezierige samenwerking.

Andre, Shelter Hostels

Klantenvertellen liggend nagebouwd aug 2022

KIWA gecertificeerd

Certificeringen

Beveiliging is een cruciale zaak. Het belang van goede kennis, ervaring én certificeringen is groot. Onze beveiligingsengineers volgen continu de marktontwikkelingen en worden geregeld getraind bij onze leveranciers en certificeringsinstellingen.

Lagarde Groep is al 30 jaar erkend Technisch en Bouwkundig Beveiligingsbedrijf.

KIWA gecertificeerd

Contact

Adres

Mercuriusweg 45
3771 NC Barneveld

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Ontvang vrijblijvende offerte

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1.000+ klanten gingen u voor