Kosten slagboom berekenen

Een automatische slagboom is er al vanaf € 1.995,- excl. btw. Uiteraard hebt u de vrijheid om de slagboom naar uw eigen wensen samen te stellen. Bereken in 1 minuut de kosten voor uw nieuwe slagboom.

Wat kost een slagboom?

Slagbomen zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten. Wat een slagboom kost, is dus afhankelijk van een aantal factoren. De slagboom moet over de gehele breedte van de rijbaan worden aangelegd, dit is de eerste factor waar rekening mee wordt gehouden bij het installeren van een slagboom.

Nog een belangrijke factor voor de kostenberekening van een slagboom is de wijze waarop de slagboom wordt geopend. Wilt u de slagboom handmatig openen of automatisch? En als u de slagboom automatisch wilt openen, moet dat op basis van kentekenherkenning, een pasje of wilt u dat uw bezoek zich eerst meldt via de intercom?

Bereken de kosten voor uw slagboominstallatie op deze pagina.

Automatische slagboom

Een automatische slagboom biedt gebruiksgemak ten opzichte van een handbediende slagboom. De extra mogelijkheden die een automatische slagboom biedt weegt vaak op tegen de extra investering. Afhankelijk van de toepassing is het mogelijk om de automatische slagboominstallaties te integreren met bijvoorbeeld kentekencamera’s, lange afstandlezers, kaartlezers, intercomsystemen en gsm-modules. Wenst u een handbediende slagboom? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Slagboomcalculator

Bereken de investering voor uw slagboom.

Start berekening

0$
Dank u, wij nemen spoedig contact op
Calculator slagboominstallatie

Selecteer de gewenste lengte van uw slagboom. Meerdere opties mogelijk.

Tot 5 meter

5 tot 7 meter

7 tot 8 meter


Selecteer een item

VOLGENDE

Installatie

Ondergrond slagboom
Selecteer een item

VOLGENDE

Prijsindicatie (excl. btw)

Onderstaand bedrag is ter indicatie en kan enigszins afwijken van het uiteindelijke bedrag.

Samenvatting

BeschrijvingInformatieAantalPrijs
Korting
Totaal
Na het invoeren van deze aanvraag ontvangt u een definitieve offerte.

AANVRAGEN

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren