Kosten slagboom berekenen

Slagboomcalculator

Bereken de investering voor uw slagboom.

Start berekening

0$
Dank u, wij nemen spoedig contact op
Calculator slagboominstallatie

Selecteer de gewenste lengte van uw slagboom. Meerdere opties mogelijk.

Tot 5 meter
Slagboom tm 5 meter
Tot 5 meter
5 tot 7 meter
Slagboom tm 7 meter
5 - 7 meter
7 tot 8 meter
Slagboom tm 8 meter
7 - 8 meter

Selecteer een item
Installatie

Ondergrond slagboom
Selecteer een item
Prijsindicatie (excl. btw)

Onderstaand bedrag is ter indicatie en kan enigszins afwijken van het uiteindelijke bedrag.

Samenvatting

Beschrijving Informatie Aantal Prijs
Korting
Totaal
Na het invoeren van deze aanvraag ontvangt u een definitieve offerte.

Prijsindicatie berekend? Vul dan uw gegevens in om een definitieve offerte te ontvangen, dit is nog geheel vrijblijvend.

Ook wanneer u niet goed weet wat u dient in te vullen kunt u de prijsindicatie indienen. Wij zullen altijd nog de gewenste slagboom voor uw situatie met u bespreken.

KIWA gecertificeerd

Certificeringen

Beveiliging is een cruciale zaak. Het belang van goede kennis, ervaring én certificeringen is groot. Onze beveiligingsengineers volgen continu de marktontwikkelingen en worden geregeld getraind bij onze leveranciers en certificeringsinstellingen.

Lagarde Groep is al 30 jaar erkend Technisch en Bouwkundig Beveiligingsbedrijf.

KIWA gecertificeerd

Wat klanten over ons zeggen

 

“In de ruim 25 jaar dat we Lagarde kennen is alleen de techniek verandert. De persoonlijke contacten en de service is nog altijd hetzelfde. Omdat wij graag vanuit de relatiesfeer onze business doen sluit Lagarde hier naadloos bij aan. We hopen dat dit in de toekomst zo blijft.”

Elektrotechniek Van den Berg BV, Leusden

“Fijne samenwerking en goed klantcontact. Denken mee en houden rekening met het proces van de klant.”

Dierenpark Amersfoort, Amersfoort

Slagbomen handbediend

Een handbediende slagboom komt steeds minder voor. Toch wordt het nog geregeld gebruikt, in situaties waar wel de nodige voertuigen afgeschermd dienen te worden, maar handmatige bediening voor gebruikers volstaat. Dit is bijvoorbeeld bij:

  • campings;
  • tanksstations;
  • parkeerplaatsen.

Handbediende slagbomen zijn er in verschillende soorten en maten, laat u vrijblijvend informeren.

Automatische slagboom

 

Een automatische slagboom biedt gebruiksgemak ten opzichte van een handbediende slagboom. De extra mogelijkheden die een automatische slagboom biedt weegt vaak op tegen de extra investering. Afhankelijk van de toepassing is het mogelijk om de automatische slagboominstallaties te integreren met bijvoorbeeld kentekencamera’s, lange afstandlezers, kaartlezers, intercomsystemen en gsm-modules. Wenst u een handbediende slagboom? Neem contact met ons op via het contactformulier.

automatische slagboom

Wat kost een slagboom?

Wat kost een slagboom?

Een automatische slagboom is er al vanaf € 3.000,- excl. btw. Uiteraard hebt u de vrijheid om de slagboom naar uw eigen wensen samen te stellen. Bereken in 1 minuut de kosten voor uw nieuwe slagboom.

Slagbomen zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten. Wat een slagboom kost, is dus afhankelijk van een aantal factoren. De slagboom moet over de gehele breedte van de rijbaan worden aangelegd, dit is de eerste factor waar rekening mee wordt gehouden bij het installeren van een slagboom.

Nog een belangrijke factor voor de kostenberekening van een slagboom is de wijze waarop de slagboom wordt geopend. Wilt u de slagboom handmatig openen of automatisch? En als u de slagboom automatisch wilt openen, moet dat op basis van kentekenherkenning, een pasje of wilt u dat uw bezoek zich eerst meldt via de intercom?

Bereken de kosten voor uw slagboominstallatie op deze pagina.

Andere veelgestelde vragen

Kan ik zelf een slagboom plaatsen?
Het plaatsen van een slagboom is zelf te doen. Toch raden wij dit niet aan. Bij het plaatsen van een slagboom komt meer kijken dan alleen het installeren. Zo moet u ervoor zorgen dat alles juist is aangesloten op het stroomnet, maar ook op alle toegangscontrole oplossingen zoals kentekenherkenning en intercom.
Is het mogelijk om een slagboom te huren?
Het is bij ons niet mogelijk om een slagboom te huren. Om uw terrein goed af te sluiten van verkeer is het ook belangrijk dat een slagboom vast in de grond is gemonteerd. Daarom is het onverstandig om een slagboom te huren.
Hoe wordt een slagboom geopend?
Een slagboom kan op diverse manieren worden geopend. Zo kunt u een automatische slagboom koppelen aan een intercom, kentekenherkenning, uw smartphone en aan een kaartlezer.

Als u de slagboom koppelt aan een intercom, wordt er een verbinding aangelegd met de receptie waar een medewerker het voertuig toegang tot uw parkeerterrein kan geven. Bij kentekenherkenning worden er vooraf vertrouwde kentekens ingegeven. Komt het voertuig aanrijden, zal de slagboom automatisch open gaan.

Koppelt u de slagboom aan uw smartphone, herkent de slagboom het signaal van uw telefoon. Komt uw voertuig binnen een bepaalde straal, dan gaat de slagboom open. Bij een kaartlezer krijgt u toegang tot het parkeerterrein als u een geregistreerde kaart voor een paslezer houd, waarna de slagboom open gaat.

Contact

Adres

Mercuriusweg 45
3771 NC Barneveld

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Ontvang vrijblijvende offerte

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1.000+ klanten gingen u voor