Slagboom kopen

Scherm uw terrein af voor ongewenst bezoek

Slagboominstallatie

Veel bedrijven kiezen er tegenwoordig voor om hun terrein af te sluiten met een slagboominstallatie. Zo wordt voorkomen dat er auto’s op uw terrein worden geparkeerd van mensen die elders werken. Maar belangrijker is dat u uw terrein kunt afschermen voor inbrekers en ander ongewenst bezoek. U kunt de slagboominstallatie laten voorzien van een intercomsysteem met camera. Zo kunt u, wanneer iemand bij de slagboom aanbelt, eerst vragen wat de reden van het bezoek is. U kunt vervolgens zelf beslissen of u de slagboom wel of niet wilt openen.

Inbrekers kiezen graag voor de makkelijkste weg. Zij breken bij voorkeur in bij bedrijven die eenvoudig te bereiken zijn. De auto voor de deur zetten zodat de gestolen waar direct kan worden ingeladen is een belangrijk pluspunt. Wanneer u uw terrein afschermt met een slagboominstallatie is dit in ieder geval al niet mogelijk. Inbrekers zullen dan als ze een auto bij zich hebben deze buiten het terrein moeten laten staan. Dit maakt inbreken een stuk lastiger en het meenemen van grote hoeveelheden goederen al helemaal. Daarom is het verstandig om, als uw bedrijf over een eigen terrein beschikt, dit met een slagboom te beveiligen.

Slagboom vervangen

Hebt u een bestaande slagboominstallatie en overweegt u om een nieuwe slagboom te kopen? Bij het plaatsen van een nieuwe slagboom demonteren wij de oude slagboom en alle randapparatuur, en plaatsen wij vakkundig uw nieuwe slagboom. Zo bent u verzekerd van een juist werkende nieuwe slagboom.

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in onderhoud ,installatie en vervangen van allerlei soorten en maten slagbomen. Bij Lagarde Groep werken we volgens alle vereiste NEN normen zoals, NEN-EN 179, NEN-EN 1125 voor nood- en paniekuitgangen, maar ook EN 13637 en EN 13633.

 

Slagboom vervangen

Slagboom prijzen

Door de grote keuze uit verschillende slagbomen, is er een grote verscheidenheid aan prijzen. Zo kunt u kiezen uit verschillende lengtes, wilt u dat de slagboom wordt opgevangen door een vangpaal en ook de ondergrond van plaatsing is van belang voor de prijs.

Wilt u een slagboom kopen? Wij hebben een handige rekentool waarmee u direct ziet wat uw investering voor een slagboominstallatie is. Hiermee kunt u eenvoudig laten berekenen wat uw investering is voor de installatie van een slagboom.

Slagboom vervangen

Meer informatie over een slagboominstallatie?

Lagarde Groep kan u informeren over de mogelijkheden van het plaatsen van een slagboominstallatie op uw terrein. Wij komen hiervoor graag bij u langs om u ter plaatse goed te kunnen adviseren. Maak een afspraak via onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in.

Contact

Adres

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren