Slagboom kopen

Scherm uw terrein af voor ongewenst bezoek

Slagboominstallatie voor iedere situatie

Veel bedrijven kiezen er voor om hun terrein en/of parkeerplaats af te sluiten met een slagboominstallatie. Zo wordt voorkomen dat er auto’s op uw terrein worden geparkeerd van mensen die elders werken. Maar belangrijker is dat u uw terrein kunt afschermen voor inbrekers en ander ongewenst bezoek.

Overweegt u om een slagboom te kopen? Er zijn verschillende mogelijkheden waarover we u op deze pagina graag informeren:

Automatische slagboom kopen

Een automatische slagboom, ook wel een elektrische slagboom, biedt perfecte mogelijkheden voor het automatiseren van de toegang. Zo kan een automatische slagboom vanzelf openen zodra er een auto aankomt, bijvoorbeeld op basis van kentekenherkenning. Ook kunt u de slagboom zo instellen dat deze buiten openingstijden niet meer open gaat.

Gaat u liever voor een elektrische slagboom met een afstandsbediening, of via intercom, kaart of telefoon? Geen probleem! Wij informeren u graag.

Handbediende slagboom

Handbediende slagbomen zijn vooral een goede uitkomst wanneer de slagboom niet intensief gebruikt wordt of voor tijdelijke oplossingen. Onder handbediende slagbomen vallen bijvoorbeeld mobiele slagbomen en houten slagbomen.

Mobiele slagboom kopen

Een mobiele slagboom biedt uitkomst bij tijdelijke oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan recreatieterreinen en wegen die tijdelijk afgesloten te worden.

Houten slagboom kopen

Houten slagbomen worden vaak ingezet bij omgevingen waar de slagboom niet intensief wordt gebruikt. Bijvoorbeeld bij natuurgebieden of voor privé gebruik. Een houten slagboom is een relatief goedkope oplossing die goed op maat te maken is.
Slagboom vervangen

Slagboom zonne-energie

Slagbomen zijn er in alle soorten en maten. Tegenwoordig zijn er zelfs energiezuinige slagbomen op zonne-energie beschikbaar. Als specialist op het gebied van slagbomen plaatsen wij deze graag voor u.

Uiteraard zullen we vooraf de situatie bekijken om te bepalen of een slagboom op zonne-energie de juiste oplossing is. Veelal werken met we met een 230v aansluiting. Bij een tijdelijke oplossing heeft dit echter niet altijd de voorkeur, en zullen we dus een maatwerkoplossing aan u bieden.

Slagboom zonne energie

Slagboom plaatsen

Hebt u een bestaande slagboominstallatie en overweegt u om een nieuwe slagboom te kopen? Bij het plaatsen van een nieuwe slagboom demonteren wij de oude slagboom en alle randapparatuur, en plaatsen wij vakkundig uw nieuwe slagboom. Zo bent u verzekerd van een juist werkende nieuwe slagboom.

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in onderhoud ,installatie en vervangen van allerlei soorten en maten slagbomen. 

Slagboom kopen prijs

Door de grote keuze uit verschillende slagbomen, is er een grote verscheidenheid aan prijzen. Zo kunt u kiezen uit verschillende lengtes, wilt u dat de slagboom wordt opgevangen door een vangpaal en ook de ondergrond van plaatsing is van belang voor de prijs.

Wilt u een slagboom kopen? Wij hebben een handige rekentool waarmee u direct ziet wat uw investering voor een slagboominstallatie is. Hiermee kunt u eenvoudig laten berekenen wat uw investering is voor de installatie van een slagboom.

Slagboom vervangen

“Bijzonder fijne ervaring met verkoop, monteurs en service en ze zijn zeker klantvriendelijk. Er wordt meegedacht en er is altijd een oplossing voorhanden.”

De Lasenberg VSO, Soest

“Dit is voor de eerste keer dat ik te maken heb met jullie bedrijven ben zeer tevreden over wat de monteur heeft gedaan. Heb nog gevraagd voor een onderhoudscontract maar dat zie ik wel tegemoet.”

Ton vd Heiden, Leusden

Contact

Adres

Mercuriusweg 45
3771 NC Barneveld

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Ontvang vrijblijvende offerte

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1.000+ klanten gingen u voor