Toegangscontrole

Lagarde Groep is totaalleverancier voor compleet beveiligde omgevingen. Juist door beveiliging als een integraal gebied te benaderen ontstaan nieuwe mogelijkheden en complete oplossingen.

Lagarde Groep biedt de volgende integratiemogelijkheden op het gebied van toegangscontrole:

  • Kentekencamera’s
  • Lange afstandlezers
  • Kaartlezers
  • GSM-modules
  • Intercoms

Lange afstandlezers

Langs afstandlezers detecteren voertuigen tot op 10 meter afstand. Daartoe wordt een voertuig voorzien van een transponder. De voertuigtransponders zijn voorzien van een zuignap. Deze is eenvoudig achter de voorruit van een voertuig aan te brengen.

Lees meer over lange afstandlezers.

Kentekencamera’s

Geavanceerde toegangscontrole en toegangsverlening op basis van kentekenregistratie. Eenvoudig en snel toegang verlenen voor voertuigen kan met behulp van deze moderne toegangscontroletechniek. De kentekencamera’s herkennen de kentekens feilloos.

Lees meer over kentekencamera’s.

Kaartlezers

Bediening van slagbomen met (bestaande) toegangscontrole kaarten met behulp van kaartlezers of taglezers. Door te kiezen voor kaartlezers kunt u in het systeem ook gebruikers koppelen aan datum, tijd en frequentie. Dit is handig indien u één of meerdere gebruikers voor een door u bepaalde tijd toegang wil verlenen.

Lees meer over kaartlezers.

Toegangnscontrole zuilen

Bedrijventerreinen worden nogal eens voorzien van toegangscontrole apparatuur als kaartlezers, intercomsystemen en camera’s welke in zuilen gemonteerd worden. De slagboomspecialist levert voor zowel personenautohoogte als vrachtwagenhoogte zuilen waarin deze apparatuur ingebouwd kunnen worden.

Lees meer over toegangscontrole zuilen.

Intercoms

Het gecontroleerd toegang verlenen van bezoekers tot uw terrein of gebouw kan met behulp van intercoms. Intercoms worden tegenwoordig ook vaak voorzien van een camera, zodat direct te zien is wie toegang vraagt.

Lees meer over intercoms.

GSM-modules

Met één telefoontje naar de GSM-module wordt u toegang verleend. Directe bediening op afstand met bijvoorbeeld uw smartphone.  Het systeem is geheel veilig, alleen aan geregistreerde bezoekers wordt toegang verschaft.

Lees meer over GSM-modules.

Contact

Adres

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren