Toegangscontrole slagboom

Lagarde Groep is totaalleverancier voor compleet beveiligde omgevingen. Juist door beveiliging als een integraal gebied te benaderen ontstaan nieuwe mogelijkheden en complete oplossingen.

Lagarde Groep biedt de volgende integratiemogelijkheden op het gebied van toegangscontrole:

slagboom installeren

Slagboom projecten

 

In 2020 heeft Lagarde Groep meer dan 50 slagbomen geplaatst door heel Nederland.

Van automatische tot handbediende slagbomen.

Van kentekenherkenning tot en met GSM-module.

Kortom, voor iedere situatie een slagboom op maat.

Op welke manier kunnen wij u van dienst zijn?

Kentekencamera’s – kentekenherkenning

Doordacht en innovatief! Een slagboom met kentekenherkenning als flexibele en ideale oplossing voor gecontroleerd toegang verlenen tot uw (bedrijfs)terrein!

Uw terrein kan met behulp van kentekencamera’s de gehele dag afgesloten zijn. Personeel en bezoekers die geregistreerd staan krijgen automatisch toegang. Onbevoegden worden dus niet toegelaten. Eventueel kan een draadloze verbinding met de beheercomputer gerealiseerd worden.

Voordat de slagboom open gaat zal een voertuig aanrijden tot aan de hefboom. Door de detectielus zal het systeem herkennen dat een voertuig het terrein op wilt rijden.

Op deze manier kunt u op een zeer eenvoudige wijze de toegang tot uw parkeerterrein regelen zonder dat u voor al uw personeel een aparte tag moet aanschaffen. Via het beheersysteem kunt u eenvoudig kentekens toevoegen en verwijderen.

kentekencamera

Camerasysteem

Om een slagboom via kentekenherkenning te openen, hebt u in de eerste plaats natuurlijk een automatische slagboom nodig.

Daarnaast moet er in de grond een detectielus zijn aangebracht. Deze lus zorgt ervoor dat de slagboom herkent dat er een voertuig voor de slagboom staat.

Zodra er een voertuig voor de slagboom staat en de slagboom moet open gaan door middel van kentekenherkenning, is er ook een camerasysteem nodig.

Zo’n camerasysteem focust zich op het kenteken van de auto, en maakt hier een vergroting van. Doordat het kenteken wordt vergroot, kan het camerasysteem het kenteken lezen en wordt er in de database gezocht of dit kenteken automatisch toegang mag ontvangen tot het parkeerterrein.

kentekencamera

Voordelen slagboom met kentekenherkenning

 • Eenvoudig te beheren. Vanaf de werkplek kunnen kentekens toegevoegd of verwijdert worden
 • Per kenteken kan toegang verleend worden op diverse in te stellen tijdstippen
 • Door registratie van gebruikstijden kan zeer eenvoudig gecontroleerd worden wie wanneer toegang heeft verkregen
 • Beheerssoftware in het Nederland

Intercoms

Het gecontroleerd toegang verlenen van bezoekers tot uw terrein of gebouw kan met behulp van intercoms. Intercoms worden tegenwoordig ook vaak voorzien van een camera, zodat direct te zien is wie toegang vraagt.

Op dit moment leveren wij nieuwe generatie intercomsystemen. Deze werken op GSM-basis. Een kostbare videofoon of wandtelefoon is niet meer nodig. Zelfs bekabeling is overbodig. Hiermee bespaart u veel geld. Via internet zijn namen en nummers te beheren.

Intercoms worden nogal eens in zuilen gemonteerd. Wij leveren zowel verzinkte en gecoate zuilen alsmede stijlvolle RVS-zuilen. Deze zuilen zijn in meerde hoogtes verkrijgbaar. Ook andere toegangscontrole apparatuur is op deze zuilen aan te brengen.

Intercom voor slagboom

GSM-modules

Met één telefoontje naar de GSM-module wordt u toegang verleend. Handig als u op afstand uw slagboom of andere apparatuur wilt bedienen.

Het systeem is geheel veilig, alleen aan geregistreerde bezoekers wordt toegang verschaft. Er is bij gebruik geen standaardcode vereist, omdat uw telefoonnummer de toegangscode is. Hierdoor is het niet mogelijk toegang te verschaffen aan derden. Het is zeer eenvoudig om een gebruiker toe te voegen of te verwijderen. Één simpele sms volstaat.

Interessant is dat door de GSM-module te activeren, door middel van bellen, de gebruiker dit niets kost. U gebruikt weliswaar uw telefoon, maar zodra de GSM-module uw nummer herkent wordt de verbinding verbroken en wordt er dus gelijk opgehangen. Hierdoor heeft u geen telefoonkosten!

Een bijkomend voordeel is dat u in het systeem ook gebruikers kan koppelen aan:

 • datum;
 • tijd;
 • frequentie.

Indien u een of meerdere gebruikers voor een door u bepaalde tijd toegang wilt verschaffen. Indien u echter veel gebruikers wilt toevoegen of gebruik wilt maken van “speciale” gebruikers -die aan een datum of tijd zijn gekoppeld- kan de optionele software uitkomst bieden. Via Excel kunt u dan ook veel gebruikers tegelijkertijd toevoegen of verwijderen.

Voordelen: goedkope toegangscontrole oplossing, eenvoudig te monteren en te programmeren

Toegang om door de slagboom te gaan via de mobiele telefoon

Kaartlezers

De meest toegepaste bediening van toegangscontroleapparatuur als slagbomen, pollers en poorten wordt gedaan met behulp van kaartlezers of taglezers. Omdat wij naast slagboomspecialist ook toegangscontrolespecialist zijn, weten wij als geen ander welke oplossing voor u het beste is.

Door te kiezen voor kaartlezers kunt u in het systeem ook gebruikers koppelen aan datum, tijd en frequentie. Dit is handig indien u één of meerdere gebruikers voor een door u bepaalde tijd toegang wil verlenen.

Bij de keuze van het type kaartlezer en het beheer van het systeem is deskundig advies vereist. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat daar antwoorden op te geven. De toegevoegde waarde die wij op dit gebied leveren is dat naast deskundig advies wij zelf het beheer van uw systeem kunnen overnemen. Daarmee kunt u zich blijven richten op uw kernactiviteiten.

Kaartlezer

Lange afstandlezers

Langs afstandlezers detecteren voertuigen tot op 10 meter afstand. Daartoe wordt een voertuig voorzien van een transponder. Hiermee wordt toegangscontrole apparatuur als slagbomen, pollers, schuif- en draaipoorten op eenvoudige wijze op afstand bediend, zodat een vlotte doorstroming ontstaat.

Dit lange afstand identificatiesysteem is uitgerust met de nieuwste RFID technologie. Door de grote detectieafstand is montage buiten bereik van vandalen mogelijk.

De voertuigtransponders zijn voorzien van een zuignap. Deze is eenvoudig achter de voorruit van een voertuig aan te brengen. Alternatieven voor een transponder zijn ook mogelijk. Wij adviseren u graag hierover.

Voordelen van lange afstandlezers

 • Detecteren van voertuigen vanaf lange afstanden
 • Eenvoudig te bedienen
 • Vlotte doorstroming
 • Gemakkelijke bevestiging van transponders

Toepassingsgebieden

 • transportbedrijven
 • campings
 • vakantieparken
 • parkeergarages
 • VvE’s

Toegangscontrole zuilen

Bedrijventerreinen worden nogal eens voorzien van toegangscontrole apparatuur als kaartlezers, intercomsystemen en camera’s welke in zuilen gemonteerd worden. De slagboomspecialist levert voor zowel personenautohoogte als vrachtwagenhoogte zuilen waarin deze apparatuur ingebouwd kunnen worden.

Technische gegevens

Download hieronder de technische specificaties van de toegangscontrole zuilen.

Contact

Adres

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Neem contact met ons op

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.