GSM-modules:
Toegang met uw mobiele telefoon

Met één telefoontje naar de GSM-module wordt u toegang verleend. Handig als u op afstand uw slagboom of andere apparatuur wilt bedienen.

Het systeem is geheel veilig, alleen aan geregistreerde bezoekers wordt toegang verschaft. Er is bij gebruik geen standaardcode vereist, omdat uw telefoonnummer de toegangscode is. Hierdoor is het niet mogelijk toegang te verschaffen aan derden. Het is zeer eenvoudig om een gebruiker toe te voegen of te verwijderen. Één simpele sms volstaat.

Interessant is dat door de GSM-module te activeren, door middel van bellen, de gebruiker dit niets kost. U gebruikt weliswaar uw telefoon, maar zodra de GSM-module uw nummer herkent wordt de verbinding verbroken en wordt er dus gelijk opgehangen. Hierdoor heeft u geen telefoonkosten!

Een bijkomend voordeel is dat u in het systeem ook gebruikers kan koppelen aan datum, tijd en frequentie, indien u een of meerdere gebruikers voor een door u bepaalde tijd toegang wilt verschaffen. Indien u echter veel gebruikers wilt toevoegen of gebruik wilt maken van “speciale” gebruikers -die aan een datum of tijd zijn gekoppeld- kan de optionele software uitkomst bieden. Via Excel kunt u dan ook veel gebruikers tegelijkertijd toevoegen of verwijderen.

Voordelen: goedkope toegangscontrole oplossing, eenvoudig te monteren en te programmeren

Toegang om door de slagboom te gaan via de mobiele telefoon

Toepassingsgebieden

Transportbedrijven – Campings – Vakantieparken – Jachthavens – Hotels – VvE’s

Contact

Adres

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren