Slagboom parkeerplaats

Controle op toegang tot uw parkeerterrein

Slagboom op uw parkeerterrein

Een slagboom zorgt voor de afsluiten van een terrein of weggedeelte, wat als doel heeft om controle uit te oefenen over het gebruik van een een weg of toegang geven tot een parkeerplaats. Andere termen die vaak gehoord worden om een slagboom aan te duiden zijn:

 • afsluitboom;
 • hefboom.

Er zijn zowel automatische als handbediende slagbomen te verkrijgen. Om op een goede en makkelijke wijze toegang te verlenen tot een parkeerplaats wordt er meestal gekozen voor een automatische slagboom.

Wilt u parkeergelegenheid reserveren voor uw gasten, medewerkers of relaties? En tegelijkertijd voorkomen dat uw terrein een openbare parkeerplaats wordt? Dan is het plaatsen van een slagboom een perfecte oplossing. U houdt controle over het gebruik van uw parkeerplaats. En met moderne hulpmiddelen, zoals toegangscontrole, is deze oplossing gebruiksvriendelijker dan ooit.

“Bijzonder fijne ervaring met verkoop, monteurs en service en ze zijn zeker klantvriendelijk. Er wordt meegedacht en er is altijd een oplossing voorhanden.”

De Lasenberg VSO, Soest

“Dit is voor de eerste keer dat ik te maken heb met jullie bedrijven ben zeer tevreden over wat de monteur heeft gedaan. Heb nog gevraagd voor een onderhoudscontract maar dat zie ik wel tegemoet.”

Ton vd Heiden, Leusden

Slagboom plaatsen 

Wij plaatsen slagbomen bij de meest uiteenlopende organisaties. Onderstaand vindt u enkele voorbeelden:

 • Bedrijven
 • Onderwijsinstellingen
 • Musea, theaters e.d.
 • Parkeergarages
 • Ziekenhuizen
 • Verzorgingshuizen
 • Campings
 • Et cetera

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een slagboom bij de parkeerplaats van uw organisatie? wij informeren u graag!

Toegangscontrole parkeerplaats

Zoals gezegd is een slagboom voor uw parkeerplaats uit te rusten met moderne oplossingen voor toegangscontrole. Waar kunt u bijvoorbeeld aan denken? Kentekenherkenning, waarbij de slagboom automatisch opengaat wanneer een kenteken wordt herkend. Een intercom, de bestuurder staat in contact met bijvoorbeeld de receptie die vervolgens toegang verleend. Of een kaartlezer, waarbij de bestuurder middels een kaart toegang heeft tot het parkeerterrein.

Omdat iedere organisatie een andere wens heeft, leveren we een maatwerkoplossing. Wat is de wens van uw organisatie op het gebied van het toegangscontrole tot uw parkeerplaats?

Slagboom betaalautomaat

Ook heeft u de mogelijkheid een betaalautomaat toe te voegen aan uw slagboom. Bezoekers betalen (achteraf) voor de toegang tot uw parkeerterrein. U kunt hierbij zelf bepalen hoe u de betaling wilt inrichten. Bijvoorbeeld een bepaald bedrag per uur.

Slagboom kopen

Hebt u interesse om een slagboom te kopen, maar wilt u vooraf een indicatie wat een slagboom voor u kost? Dan kunt u onderstaande calculator gebruiken. Volg eenvoudig alle stappen, en nadat u alles hebt ingevuld, ontvangt u een indicatie voor uw nieuwe slagboom.
Slagboom

Contact

Adres

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Neem contact met ons op

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.