Slagboom parkeerplaats

Slagboom voor uw parkeerplaats

 Veilig parkeren

Met het toenemende aantal voertuigen en de beperkte beschikbare ruimte, is een goed beheerd parkeersysteem van vitaal belang. Een slagboom is een dergelijk hulpmiddel dat bijdraagt aan de veiligheid en organisatie van parkeren.

Een slagboom zorgt voor een gecontroleerde toegang tot parkeerplaatsen. Enkel geautoriseerde voertuigen, vaak herkend door een ticket systeem of een digitale scanner, hebben toegang. Dit vermindert de kans op ongeautoriseerde voertuigen of personen die de parkeerplaats betreden, waardoor de veiligheid van de voertuigen wordt gewaarborgd.

Daarnaast helpt een slagboom ook bij het reguleren van het verkeer. Door de in- en uitgang te regelen, kunnen verkeersopstoppingen en -ongelukken op de parkeerplaats worden voorkomen.

Bovendien biedt het systeem een overzicht van het aantal beschikbare parkeerplaatsen, wat bijdraagt aan een efficiënte benutting van de parkeerruimte.

Kortom, een slagboom draagt aanzienlijk bij aan veilig en georganiseerd parkeren, en zorgt voor een betere ervaring voor alle gebruikers van de parkeerplaats.

“Bijzonder fijne ervaring met verkoop, monteurs en service en ze zijn zeker klantvriendelijk. Er wordt meegedacht en er is altijd een oplossing voorhanden.”

De Lasenberg VSO, Soest

“Dit is voor de eerste keer dat ik te maken heb met jullie bedrijven ben zeer tevreden over wat de monteur heeft gedaan. Heb nog gevraagd voor een onderhoudscontract maar dat zie ik wel tegemoet.”

Ton vd Heiden, Leusden

Slagboom plaatsen 

Wij plaatsen slagbomen bij de meest uiteenlopende organisaties. Onderstaand vindt u enkele voorbeelden:

  • Bedrijven
  • Onderwijsinstellingen
  • Musea, theaters e.d.
  • Parkeergarages
  • Ziekenhuizen
  • Verzorgingshuizen
  • Campings

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een slagboom bij de parkeerplaats van uw organisatie? wij informeren u graag!

Toegangscontrole parkeerplaats

Zoals gezegd is een slagboom voor uw parkeerplaats uit te rusten met moderne oplossingen voor toegangscontrole. Waar kunt u bijvoorbeeld aan denken? Kentekenherkenning, waarbij de slagboom automatisch opengaat wanneer een kenteken wordt herkend. Een intercom, de bestuurder staat in contact met bijvoorbeeld de receptie die vervolgens toegang verleend. Of een kaartlezer, waarbij de bestuurder middels een kaart toegang heeft tot het parkeerterrein.

Slagboom betaalautomaat

Ook heeft u de mogelijkheid een betaalautomaat toe te voegen aan uw slagboom. Bezoekers betalen (achteraf) voor de toegang tot uw parkeerterrein. U kunt hierbij zelf bepalen hoe u de betaling wilt inrichten. Bijvoorbeeld een bepaald bedrag per uur.

Slagboom kopen

Hebt u interesse om een slagboom te kopen, maar wilt u vooraf een indicatie wat een slagboom voor u kost? Dan kunt u onderstaande calculator gebruiken. Volg eenvoudig alle stappen, en nadat u alles hebt ingevuld, ontvangt u een indicatie voor uw nieuwe slagboom.
Slagboom

Contact

Adres

Mercuriusweg 45
3771 NC Barneveld

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Ontvang vrijblijvende offerte

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1.000+ klanten gingen u voor